Katrien Verfaillie, op het dakterras van Residentie Budalys in Kortrijk.
Volledig scherm
Katrien Verfaillie, op het dakterras van Residentie Budalys in Kortrijk. © Lieven Dirckx

Katrien Verfaillie, die 424.000 views scoorde met haar coronahit ‘Kunnik nemi na joen komn’, draagt nieuwe nummers aan alle zorgenden op

KortrijkKatrien Verfaillie (44), die op YouTube al aan 424.534 views zit met haar coronahit ‘Kunnik nemi na joen komn’, sleutelt aan vijf nieuwe nummers. De pianiste uit Gent, die in Stavele bij Alveringem opgroeide, wil op die manier hulde brengen aan alle zorgenden in Vlaanderen. De cd, een deel van de opbrengst gaat naar de zorgsector, wordt op maandag 15 maart bij het begin van de Week van de Zorg voorgesteld. Er werd afgelopen vrijdag een videoclip opgenomen in Kortrijk, op het dak van Budalys. Dat is een residentie met 48 serviceflats, vlak bij de Budabrug.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Jonge gedetineerde troept tijdens penitentiair verlof met vijftien man samen in Kortrijk
  Kortrijk

  Jonge gedetineer­de troept tijdens penitenti­air verlof met vijftien man samen in Kortrijk

  Een 22-jarige jongeman uit Kortrijk die dankzij het coronavirus tijdens de lockdown iets langer mocht genieten van zijn uitgaansverlof uit de gevangenis nam dat geschenk niet met open armen aan. Hij troepte aan de Sint-Rochuskerk in Kortrijk doodleuk met 15 vrienden samen. De Kortrijkse politierechter gaf hem vrijdag met twee maanden extra celstraf en 2.400 euro boete voor de inbreuken op het verplaatsings-en samenscholingsverbod.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica