Arne Vandendriessche van Signpost in het nieuwe hoofdkwartier op Appel in Kortrijk.
Volledig scherm
Arne Vandendriessche van Signpost in het nieuwe hoofdkwartier op Appel in Kortrijk. © Henk Deleu

Katholiek onderwijs kiest Signpost: “15.000 laptops leveren”

Signpost scoort een nieuw topcontract. Het in ons land grootste ICT-bedrijf met focus op het onderwijs wint met Lenovo en AMD een vierjarig raamcontract met het katholiek onderwijs. Wat betekent dat Signpost nu zo’n 15.000 laptops mag leveren aan vrije basis- en secundaire scholen van het katholieke net. Schepen Arne Vandendriessche (Team Burgemeester) is zaakvoerder van Signpost: “We willen binnen drie jaar 1 miljoen studenten op ons platform”, zegt hij.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”