Lode Delanghe, aan de vestiging in de Zwevegemsestraat in Kortrijk
Volledig scherm
Lode Delanghe, aan de vestiging in de Zwevegemsestraat in Kortrijk © Thinkedge

Kapsalons Kreatos worden Lodes in Kortrijk en Waregem: “Hopelijk mogen we snel openen”

Kortrijk/WaregemKappersgroep Kreatos sloot de vestigingen in de Zwevegemsestraat in Kortrijk en de Stormestraat in Waregem. Beide kapsalons verdwijnen wel niet. Lode Delanghe (48), die zestien jaar bij Kreatos werkte, laat de twee salons als Lodes (Hair Institute) herleven. “Hopelijk mogen we snel openen, deze tweede lockdown begint nu wel heel zwaar te wegen”, vertelt de Desselgemnaar.

 1. Al 125 horecazaken ‘over te nemen’ in regio Kortrijk: “We dreigen het niet te redden, het is een noodkreet”
  Kortrijk/Harelbeke/Kuurne

  Al 125 horecaza­ken ‘over te nemen’ in regio Kortrijk: “We dreigen het niet te redden, het is een noodkreet”

  De horecabazen zijn de onzekerheid méér dan beu. Woensdagavond werden aan 125 horecazaken in Kortrijk, Aalbeke, Heule, Harelbeke en Kuurne borden opgehangen, met daarop het opschrift ‘Immo VDB – Zaak Over Te Nemen Door De Overheid’. “We slaken zo een noodkreet. Niet alleen in Kortrijk, maar in het hele land. Want de horeca is sinds het begin van de coronacrisis al acht maanden dicht. De regering kijkt schaamteloos toe naar deze afslachting”, zeggen de actievoerders.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld