Het belooft weer een hete editie te worden, nu de zomer blijft duren. Sfeerbeeld van vorig jaar
Volledig scherm
Het belooft weer een hete editie te worden, nu de zomer blijft duren. Sfeerbeeld van vorig jaar © NACHTSCHADUW

Kamping Kitsch Club uitverkocht met 25.000 bezoekers, door ‘penisverlenging’ kunnen er nóg eens 500 bij: “Ook schaars geklede OnlyFans-modellen Nanoe Vaesen en Roxy Rox komen”

KortrijkTijd om de gouden kettingen en zweetbandjes weer uit de kast te halen. Kamping Kitsch Club is uitverkocht met 25.000 bezoekers, maar het grootste verkleedfestival van de Benelux brengt nu voor late beslissers nog 500 extra tickets in omloop.

  1. Julie Vermeire en Sunny testen als eerste VéloVoordeel in ons land: wie naar centrum Kortrijk fietst en er uitgeeft, krijgt gratis consumpties en kortingen
    PREMIUM
    Kortrijk

    Julie Vermeire en Sunny testen als eerste VéloVoor­deel in ons land: wie naar centrum Kortrijk fietst en er uitgeeft, krijgt gratis consump­ties en kortingen

    Kortrijk beloont als eerste stad in België fietsers met het nieuwe systeem VéloVoordeel. Download de Swave app en leg je locatie aan. Zo krijg je bij het fietsen automatisch meldingen met voordelen bij deelnemende handelaars. Leuk: de eerste 5.000 mensen die VéloVoordeel gebruiken, krijgen een gratis consumptie van de stad. Julie Vermeire (24), die sinds enkele maanden in Kortrijk woont, probeerde VéloVoordeel donderdagochtend als eerste uit, samen met haar hondje Sunny.