Het campagnebeeld van de modeweken, met Yaris Vanrobaeys en Shauny Debaeke. Zij wonnen de online wedstrijd winjeeigenbillboard.be.
Volledig scherm
Het campagnebeeld van de modeweken, met Yaris Vanrobaeys en Shauny Debaeke. Zij wonnen de online wedstrijd winjeeigenbillboard.be. © K in Kortrijk/Thinkedge

K in Kortrijk houdt modeweken: “Elke week 100 euro shoppingbudget te winnen”

KortrijkK in Kortrijk houdt tot maandag 18 oktober modeweken. Je ontdekt in het winkelcentrum de nieuwste trends en je kan wekelijks 100 euro winnen om te spenderen in de winkels. Modeblogsters Inge Moerenhout (54) en Sophie Van de Vyver (55) kwamen voor de modeweken een dagje shoppen in K. Het resultaat is in een on- en offline campagne te zien.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.