Bij acht huiszoekingen werd toen heel wat bezwarend materiaal gevonden, waaronder cannabis en smartphones.
Volledig scherm
Bij acht huiszoekingen werd toen heel wat bezwarend materiaal gevonden, waaronder cannabis en smartphones. © Alexander Haezebrouck

Jonge dealer wéér gevat, na achtervolging dit keer: “Hij kreeg geen kans om zich te herpakken”

Mikhail A., een man van 22 die in april nog samen met acht anderen veroordeeld werd voor grootschalige drugshandel, is drie weken na zijn vrijlating opnieuw tegen de lamp gelopen. Tijdens een achtervolging aan snelheden tot 180 kilometer per uur gooide hij een zakje met cocaïne uit z’n wagen. “Hij zit nu alweer zes maanden in de cel terwijl dat helemaal de oplossing niet is”, zegt zijn advocaat Thomas Vandemeulebroucke.

1 reactie

 • Gerda Lagaert

  2 jaar geleden
  Dit zal nooit of te nimmer gebeuren meester Vandemeulebroucke dat weet u zo goed als een ander u laat het crapul gewoon weer de straat op om terug slachtoffers te maken waar u zich dus niet om bekommerd !
 1. Natalia, Regi, Fiesta Perez, Gene Thomas, Willy Sommers,… Depart XXL ontvangt topartiesten
  Kortrijk

  Natalia, Regi, Fiesta Perez, Gene Thomas, Willy Sommers,… Depart XXL ontvangt toparties­ten

  Het coronaveilig evenementenplein Depart XXL op het Nelson Mandelaplein op Weide vormt deze zomer het decor voor Kortrijk Popt. Vlaamse topartiesten geven vijf avonden het beste van zichzelf, in een organisatie van DR Events. “We mogen per optreden zittend tot 890 aanwezigen toelaten, tot er verdere richtlijnen komen. Want zodra het ook staand mag, kan de capaciteit verder uitgebreid worden”, zegt schepen van Evenementen Kelly Detavernier (N-VA).
 2. VIDEO. Feest in Ripasso? Drone brengt gerechtjes aan tafel en filmt mooiste momenten
  PREMIUM
  Kortrijk

  VIDEO. Feest in Ripasso? Drone brengt gerechtjes aan tafel en filmt mooiste momenten

  Het vernieuwde familierestaurant Ripasso in Kortrijk stunt, nu de horeca ook binnen weer open is. Hapjes en desserts, zoals taart of een dame blanche, worden er aan tafel gebracht door ... een drone. Of de gasten geen besmeurde feestkledij riskeren? “Er is geen risico, ik vlieg al zeker tien jaar met drones”, zegt de ervaren piloot Robbie Van den Nest. Hij zal met de drone ook de mooiste momenten in beeld brengen. Het idee om drones in te zetten komt van futuroloog Andy Vermaut.