Jonge bromfietser zwaargewond na botsing tegen auto aan Kortrijk Xpo

Op een boogscheut van de brandweerkazerne in Kortrijk is donderdagmorgen een jonge bromfietser zwaargewond geraakt bij een ongeval. Dat gebeurde ter hoogte van het vroegere Radio 2-gebouw, aan de oprit naar de parking van Kortrijk Xpo.

0 reacties

 1. Na anderhalf jaar weer elektrische deelsteps in Groot-Kortrijk: “Ze zijn heel stevig en ‘hufterproof’”
  Kortrijk

  Na anderhalf jaar weer elektri­sche deelsteps in Groot-Kort­rijk: “Ze zijn heel stevig en ‘hufter­proof’”

  Anderhalf jaar nadat in Kortrijk Circ uit het straatbeeld verdween en nu de coronacrisis hopelijk op zijn laatste beentjes loopt, zijn de elektrische deelsteps terug. De stad kent een vergunning van drie jaar toe aan het Amerikaanse Bird, dat Circ overnam. Je kan met de steps, die maximaal 22 kilometer per uur halen, overal terecht in Groot-Kortrijk. Tip: als lanceringsstunt hoef je de eerste twee weken de ontgrendelkost van 1 euro niet te betalen.
 2. WEEKENDTIPS: Snuifje cultuur in een zomerbar, nieuw biertje in de Lokaalmarkt of liever op liefdespad? Hier kan je terecht
  PREMIUM
  Kortrijk/Roeselare/Tielt

  WEEKEND­TIPS: Snuifje cultuur in een zomerbar, nieuw biertje in de Lokaal­markt of liever op liefdespad? Hier kan je terecht

  Voor het coronavirus ons land binnendrong, boden we je telkens leuke tips voor het weekend aan. De tips zijn terug nu er weer meer mag. Nog geen plannen? Onze redactie zocht vijf leuke activiteiten voor je uit. Want thuisblijven is geen optie met dit prachtig zomerweer. Van een nieuwe Kortrijkse liefdesroute tot een plantenmarkt in een parktuin in Kortrijk, een nieuw biertje op de Lokaalmarkt in Heule en nieuwe zomerbars in Roeselare en Tielt... er is voor elk wat wils.