Jilles D'Hulster (links) van Jilles Bier & Burgers gaat in zee met topslager Hendrick Dierendonck.
Volledig scherm
Jilles D'Hulster (links) van Jilles Bier & Burgers gaat in zee met topslager Hendrick Dierendonck. © RV

Jilles serveert burgers met West-Vlaams Rood rundvlees van topslagerij Dierendonck op Grote Markt

Kortrijk heeft met Jilles Bier & Burgers een nieuwe hamburgerzaak op de Grote Markt. De zaak opent op maandag 8 juni meteen met een primeur. “We gaan in zee met ambachtsman Hendrik Dierendonck, ik ben in de wolken”, zegt medezaakvoerder Jilles D’Hulster van Jilles Bier & Burgers.

 1. Stad kan ijsbaan De Piste niet uit financiële nood redden: “We polsen bij federale overheid en schakelen Unizo in”
  Kortrijk

  Stad kan ijsbaan De Piste niet uit financiële nood redden: “We polsen bij federale overheid en schakelen Unizo in”

  De stad Kortrijk kan geen extra financiële inspanningen meer doen voor ijsbaan De Piste. Ze investeerden al twee jaar in de ijsbaan en De Piste kreeg ook financiële steun vanuit het noodfonds. “Mocht het eindigen zou het doodjammer zijn, we hebben Sport Vlaanderen en Unizo ingeschakeld”, zegt schepen van Sport Arne Vandendriessche (Team Burgemeester).
 2. Davine Dujardin maakt voor Q comeback in Wetstraat, kort na verlies van baby Anna: “Enthousiasme van Vincent geeft me energie”
  PREMIUM
  Kortrijk/Waregem

  Davine Dujardin maakt voor Q comeback in Wetstraat, kort na verlies van baby Anna: “Enthousi­as­me van Vincent geeft me energie”

  Het leven kan grillig en onvoorspelbaar zijn. Begin oktober kreeg Davine Dujardin (37) te horen dat ze haar ongeboren dochter Anna zou verliezen. Net in die moeilijke periode vraagt Vincent Van Quickenborne (Open Vld) haar onverwacht om beleidsadviseur op zijn kabinet Justitie te worden. Davine Dujardin, tot 2016 nog woordvoerder van toenmalig minister van Financiën en later ook Justitie Koen Geens (CD&V), hapt toe. Een opmerkelijke beslissing. Waarover Davine Dujardin, afkomstig uit Waregem en inwoner van Kortrijk, nu voor het eerst praat.
 1. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"

 2. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis