Jilles D'Hulster (links) van Jilles Bier & Burgers gaat in zee met topslager Hendrick Dierendonck.
Volledig scherm
Jilles D'Hulster (links) van Jilles Bier & Burgers gaat in zee met topslager Hendrick Dierendonck. © RV

Jilles serveert burgers met West-Vlaams Rood rundvlees van topslagerij Dierendonck op Grote Markt

Kortrijk heeft met Jilles Bier & Burgers een nieuwe hamburgerzaak op de Grote Markt. De zaak opent op maandag 8 juni meteen met een primeur. “We gaan in zee met ambachtsman Hendrik Dierendonck, ik ben in de wolken”, zegt medezaakvoerder Jilles D’Hulster van Jilles Bier & Burgers.

 1. KV Kortrijk ontvangt Anderlecht zonder publiek: “Teleurgesteld, we deden er àlles aan om het zo coronaveilig te houden”
  Kortrijk

  KV Kortrijk ontvangt Anderlecht zonder publiek: “Teleurge­steld, we deden er àlles aan om het zo coronavei­lig te houden”

  De stilte regeert vrijdagavond in het Guldensporenstadion, waar ‘de Kerels’ RSC Anderlecht ontvangen. De 2.200 al geregistreerde supporters blijven thuis, nu de coronamaatregelen verder verstrengen. “We zijn teleurgesteld, onze medewerkers hebben zich in alle bochten gewrongen om het zo coronaveilig mogelijk te maken”, zegt commercieel KVK-manager Jelle Brulez. “Laat me wel ook duidelijk zijn dat we als club niet boven het maatschappelijk belang staan. We zijn geen virologen en pretenderen zeker niet dat we het beter weten.”
 1. Hamburgerzaak met passende biertjes nieuw op Grote Markt in Kortrijk: “Jilles staat voor kwaliteit”
  PREMIUM

  Hamburger­zaak met passende biertjes nieuw op Grote Markt in Kortrijk: “Jilles staat voor kwaliteit”

  Kortrijk krijgt met Jilles Beer & Burgers een nieuwe hamburgerzaak op de Grote Markt. “We zijn geen veredelde McDonald’s, maar een sfeervol restaurant waar prijs-kwaliteit en beleving centraal staan”, zegt medezaakvoerder Jilles D’Hulster. Opvallend: alle hamburgers op de kaart gaan hand in hand met een passend biertje, dankzij een intense samenwerking met HLN-biersommelier Sofie Vanrafelghem. Jilles Beer & Burgers start begin mei met een take-away.