Inbrekers slaan glazen deur Base-winkel stuk net voor openingsdag en stelen 12 gsm’s

Net op de openingsdag is vanmorgen ingebroken in de winkel van Base in de Lange Steenstraat in Kortrijk. Drie inbrekers sloegen omstreeks 6 uur met een metalen voorwerp de glazen toegangsdeur stuk en rukten zo’n 12 toestellen los die in de toonzaal hingen. 

1 reactie

 • Claude Tanghe

  1 jaar geleden
  En Kortrijk is een veilige stad volgens ons huidig bestuur ,laat ze maar komen zegt onze burgemeester hoe meer hoe liever wie er bij komt is van geen tel .
 1. “Ben je te lang op de barbecue blijven liggen?”: zwaar verminkte Joeri plaatst TikTok-filmpje en krijgt meteen lading giftige reacties
  PREMIUM
  Kortrijk/Kuurne

  “Ben je te lang op de barbecue blijven liggen?”: zwaar verminkte Joeri plaatst Tik­Tok-film­pje en krijgt meteen lading giftige reacties

  “Ik hoop dat die internettrollen wegkruipen van schaamte.” Stijn Verbeeck (26) uit Heule is razend. Nadat zijn broer Joeri (23), die zes jaar geleden zwaar verminkt raakte bij een verkeersongeval, een TikTok-filmpje postte, kreeg hij hopen bagger over zich heen. Joeri probeert het zich niet aan te trekken, maar zijn grote broer neemt het voor hem op in een lange brief aan de pesters op Facebook. “Ik zat aan de ontbijttafel en kreeg meteen geen hap meer door mijn keel toen ik die reacties las”, zegt hij.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den