Gemotoriseerd verkeer dat vanuit de richting van Marke of de Felix de Bethunelaan komt, mag in de Marksesteenweg tot de aansluiting op de Graaf Karel de Goedelaan rijden en geen meter verder. De signalisatie is overduidelijk.
Volledig scherm
Gemotoriseerd verkeer dat vanuit de richting van Marke of de Felix de Bethunelaan komt, mag in de Marksesteenweg tot de aansluiting op de Graaf Karel de Goedelaan rijden en geen meter verder. De signalisatie is overduidelijk. © Peter Lanssens

In één maand bijna 27.000 euro aan boetes voor negeren van eenrichting: “Signalisatie nochtans duidelijk”

De politie stelde in een maand 154 pv’s voor het negeren van de eenrichting in de Magdalenastraat en deels de Marksesteenweg op. 139 automobilisten en chauffeurs van (lichte) vrachtwagens, 11 bestuurders van brom- en motorfietsen en 4 fietsers kregen er een boete van 174 euro. Dat maakt samen nu al 26.796 euro aan boetes. Een gewaarschuwd man of vrouw is er dus twee waard. 

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok