Imke Desmet
Volledig scherm
Imke Desmet © RV

Imke (17) in finale Queen of the Models: “Ik heb het lang moeilijk gehad met mijn lichaam, nu wil ik tonen dat iedereen mooi is zoals hij is”

KortrijkImke Desmet (17) uit Kortrijk is een van de 25 finalistes van Queen of the Models 2022. “Ik ben sociaal en maak snel contact met mensen. Ik probeer ook altijd iedereen te helpen. Daarom werk ik in de zorg”, zegt Imke, die in het vijfde middelbaar de opleiding Verzorging volgt in het CLB in Kortrijk.

 1. Oorlog in Oekraïne rukt koppel uiteen, maar ze vinden elkaar terug in Kortrijk: “En nu bakken we hier samen frietjes... Ongelooflijk”
  PREMIUM

  Oorlog in Oekraïne rukt koppel uiteen, maar ze vinden elkaar terug in Kortrijk: “En nu bakken we hier samen frietjes... Ongeloof­lijk”

  Maandenlang moesten Oekraïners Svitlana Sondei (20) en Yurii Shpakivskyi (23) elkaar missen door de oorlog, nu vonden ze elkaar in Kortrijk terug. Daar krijgen ze - ondanks een taalbarrière - de kans om in frituur Bossuwé Pottelberg te werken. “Ze zijn supergemotiveerd, we geloven in hen”, zegt Volkert Lapere, sales en marketing manager van de Group Bossuwé. Ze vertellen het verhaal van hun grenzeloze liefde.
  Kortrijk
 2. Nooit te oud om te (defi)leren... Maria (92), Rosa en Marie-Thérèse (90) showen strandmode: “Op onze leeftijd mogen we er nog best zijn, hé?”
  PREMIUM

  Nooit te oud om te (defi)leren... Maria (92), Rosa en Ma­rie-Thérèse (90) showen strandmode: “Op onze leeftijd mogen we er nog best zijn, hé?”

  “Wat vind je van mijn fleurige jurkje?”, knipoogt Maria (92), duidelijk haar charmes nog niet verloren. Ooit was ze boerin, nu is ze rusthuisbewoonster én volleerd fotomodel. Samen met twee andere gelegenheidsmannequins op leeftijd schittert Maria vanaf vandaag op sociale media in een reeks ‘pashokfilmpjes’ van een winkel in lingerie en strandkleding. Wij woonden de prachtige fotoshoot bij. “We zijn oud, maar niet out.”
  Lendelede