Phil Hogan komt naar de opening van de nieuwe Ierse kroeg in Kortrijk.
Volledig scherm
Phil Hogan komt naar de opening van de nieuwe Ierse kroeg in Kortrijk. © EPA

Iers Europees commissaris komt naar opening Mary’s Irish Pub om oorlogsslachtoffers te eren

De Ierse politicus en Europees commissaris Phil Hogan, geboren in Kilkenny, komt op zaterdag 30 november om 18 uur naar de officiële opening van de nieuwe kroeg Mary’s in Kortrijk. Er komt ook een delegatie van The Kilkenny Great War Memorial Committee om in Mary’s Irish Pub in de Kapucijnenstraat een muur vol flessen Ierse whisky in te huldigen. Want op iedere fles staat een naam van een Ier uit Kilkenny, die in Vlaanderen tijdens de Eerste Wereldoorlog stierf.

0 reacties

 1. Restaurant-tapasbar Maddox op Grote Markt wapent zich met houten chalet tegen slecht weer: “Wie reserveert, zit altijd droog”
  Kortrijk

  Restaurant-tapas­bar Maddox op Grote Markt wapent zich met houten chalet tegen slecht weer: “Wie reserveert, zit altijd droog”

  De horeca op de Grote Markt laat de terrasjes aanrukken. Blikvanger is een houten chalet, bij Maddox. “Ik wil zekerheid dat klanten, die hier reserveren, droog zitten. Zodat we niemand hoeven af te bellen. Want we pakken met een volledige zomerkaart uit. Zónder prijsstijgingen, we willen niet dat onze klanten opdraaien voor de problemen in de horeca”, zegt Jonathan Beke (40). Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Leiestreek kan je hier (her)lezen.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas