(vlnr): Stijn Beelprez, Lindsey Vereecke, Wesley D'Hondt, Karen Vanhoutte en Artsiom Sergeyovich
Volledig scherm
(vlnr): Stijn Beelprez, Lindsey Vereecke, Wesley D'Hondt, Karen Vanhoutte en Artsiom Sergeyovich © Huizenjagers

Huizenjagers zoeken woning voor gewezen uitbaters sfeercafé ’t Dul Konijn

Bekend volk deze week in het populaire programma Huizenjagers op Vier. Stijn Beelprez (48) en Lindsey Vereecke (41) gaan vanavond in de slotaflevering op zoek naar een woning. Het koppel baatte tot eind maart vorig jaar ’t Dul Konijn op Bissegemplaats uit. Het vroegere dans- en ambiancecafé van eigenaar en brouwerij InBev, populair tot ver buiten Bissegem, blijft over te nemen.

 1. Fietsenhandel Spitter na 80 jaar te koop: “Elke dag werk, er wordt meer dan ooit gefietst in Kortrijk”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Fietsenhan­del Spitter na 80 jaar te koop: “Elke dag werk, er wordt meer dan ooit gefietst in Kortrijk”

  Bijna iedere Kortrijkzaan kent Spitter. De fietsenhandel, waarvan de geschiedenis 80 jaar teruggaat, staat nu te koop. “Ik heb hier nog nooit een dag zonder werk gezeten. Maar ik word 65 jaar. Het is stilaan tijd om nog wat van het leven te genieten”, zegt Patrick Tilleuil. Er zijn al enkele geïnteresseerden om de winkel en atelier, er zit ook een ruime flat bij, op de kop te tikken.
 2. Daling van aantal besmettingen in Kortrijk op zondag 18 oktober

  46 positieve testen in Kortrijk op zondag 18 oktober

  In Kortrijk zijn er op één dag 46 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 71. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 316 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Kortrijk komt dat getal nu op 410 te liggen. Kortrijk heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de stad op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement