De poes in levensgevaar werd in de nacht van vrijdag op zaterdag binnengebracht bij de dierenarts in Heule.
Volledig scherm
De poes in levensgevaar werd in de nacht van vrijdag op zaterdag binnengebracht bij de dierenarts in Heule. © RV

“Hou uw kat wat binnen”: dierenarts verwittigt eigenaars na vergiftiging in Tinekeswijk

HeuleIn de praktijk van dierenarts Vincent Bajart in Heule vecht een kat voor haar leven. Het dier raakte vergiftigd in de Tinekeswijk, al is niet duidelijk of dat ook moedwillig gebeurde. “Maar los daarvan is het belangrijk dat baasjes hun kat nu eventueel wat binnen houden”, klinkt het.

 1. Martijn van Rebelle enige West-Vlaming in nieuwe docureeks ‘Ja, Chef!’: “Op mijn 14de wist ik al dat ik achter de potten wou staan”
  PREMIUM
  Marke

  Martijn van Rebelle enige West-Vla­ming in nieuwe docureeks ‘Ja, Chef!’: “Op mijn 14de wist ik al dat ik achter de potten wou staan”

  VIER duikt in ‘Ja, Chef!’ in het leven van vijf ambitieuze chef-koks. Martijn Defauw (33) van Rebelle is de enige West-Vlaming in de docureeks: “Ik ben een teamplayer met een opmerkelijke aanpak. Losjes en met zo weinig mogelijk stress tijdens de service in de keuken, wat ook op de sfeer in ons restaurant afstraalt. De mensen vinden ons een tof team.” We vroegen aan de chef-kok wat er straks in beeld komt en of Rebelle overeind weet te blijven in volle coronacrisis.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?