Rudy Maes is blij dat hij vanaf maandag eindelijk weer mensen mag ontvangen.
Volledig scherm
Rudy Maes is blij dat hij vanaf maandag eindelijk weer mensen mag ontvangen. © Henk Deleu

Horecamagnaat Rudy Maes krijgt maar drie van z’n negen zaken coronaproof tegen heropening: “Oefendag gepland in Salons Cortina”

Rudy Maes uit Kuurne, zaakvoerder van negen horecazaken in de ruime regio, is opgelucht nu blijkt dat de deuren op maandag 8 juni weer mogen openen. Hij gaat nu in allerijl op zoek naar manieren om de heropening veilig te laten verlopen en plant een oefendag in Salons Cortina in Wevelgem. “Ik krijg maar drie of vier zaken tijdig weer klaar om bezoek te ontvangen”, zegt hij.

 1. Gewezen senator, parlementair en voorzitter van KV Kortrijk Jacques Laverge (80) overleden: “Hij was de grondlegger van de liberalen in Kortrijk”
  Kortrijk

  Gewezen senator, parlemen­tair en voorzitter van KV Kortrijk Jacques Laverge (80) overleden: “Hij was de grondleg­ger van de liberalen in Kortrijk”

  Jacques Laverge (80) is maandagavond overleden, aan de gevolgen van een slepende ziekte. “Hij was de ‘founding father’ van de liberalen in Kortrijk. Ik ben hem persoonlijk dankbaar voor alle kansen en steun”, reageert federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). Jacques Laverge was een staatsman, die in de regio mensen liet samenwerken, over partijgrenzen. Ook het stadsbestuur betuigt haar medeleven aan familie en vrienden.
 1. China is gestart met boringen in de maan
  Play

  China is gestart met boringen in de maan

 2. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken