illustratiebeeld
Volledig scherm
illustratiebeeld © photo_news

Hobby Club brengt en brocante en vintage en retro naar beurs in Xpo

KortrijkHal 3 van Kortrijk Xpo vormt op zondag 29 januari het decor voor de vijfde editie van de Brocante-, Vintage- en Retrobeurs van Vlaanderen, in goeie banen geleid door de Hobby Club. Het initiatief focust op ‘verzamelaars’ en al wie graag oude spulletjes ziet. Het is wel geen rommelmarkt, de beurs verrast met speciale standen om aan uiteenlopende smaken tegemoet te komen.

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Oorlog in Oekraïne rukt koppel uiteen, maar ze vinden elkaar terug in Kortrijk: “En nu bakken we hier samen frietjes... Ongelooflijk”
  PREMIUM

  Oorlog in Oekraïne rukt koppel uiteen, maar ze vinden elkaar terug in Kortrijk: “En nu bakken we hier samen frietjes... Ongeloof­lijk”

  Maandenlang moesten Oekraïners Svitlana Sondei (20) en Yurii Shpakivskyi (23) elkaar missen door de oorlog, nu vonden ze elkaar in Kortrijk terug. Daar krijgen ze - ondanks een taalbarrière - de kans om in frituur Bossuwé Pottelberg te werken. “Ze zijn supergemotiveerd, we geloven in hen”, zegt Volkert Lapere, sales en marketing manager van de Group Bossuwé. Ze vertellen het verhaal van hun grenzeloze liefde.
  Kortrijk