Rapper Rian Snoeks
Volledig scherm
Rapper Rian Snoeks © RV

Hiphoptalent Rian Snoeks treedt in Bolwerk op

KortrijkDe Stroate vzw brengt in het kader van Sound Track, de opvolger van de muziekwedstrijd Westtalent, Rian Snoeks (18) naar Kortrijk. De Limburgse rapper treedt op woensdag 21 juli in Bolwerk op. Hij wordt gezien als een van de meest beloftevolle hiphoptalenten van ons land.

 1. Dansdroom spat na knieblessures uit elkaar, nu mikt Miss Fashion finaliste Alexine (20) op doorbraak als model
  Kortrijk

  Dansdroom spat na knieblessu­res uit elkaar, nu mikt Miss Fashion finaliste Alexine (20) op doorbraak als model

  Alexine Van Herp (20) had een plan: een eigen dansschool openen. Die droom ging twee jaar geleden in rook op nadat haar knie tijdens danslessen enkele keren uit de kom ging. Maar het leven zit vol verrassingen, want Alexine zit nu in de finale van Miss Fashion. Een doorbraak als model wenkt. “Miss Fashion is geen vleeskeuring op zich, hoe je bent als persoon is belangrijker.”
 2. Van De Panne tot Eupen, slimme palen met gratis zonnecrème veroveren Vlaanderen: “We zitten al aan ruim 65.000 smeerbeurten”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Van De Panne tot Eupen, slimme palen met gratis zonnecrème veroveren Vlaanderen: “We zitten al aan ruim 65.000 smeerbeur­ten”

  De SMOT-spots, pas vier maanden geleden voorgesteld in Kortrijk, palmen al heel Vlaanderen in. Er staan momenteel op 76 locaties slimme palen met gratis zonnecrème in, van De Panne aan onze kust tot Eupen in de Hoge Venen. “We zitten aan ruim 65.000 smeerbeurten en hopen eind deze zomer de kaap van 100.000 te halen”, zegt medezaakvoerder Jacob Leysen uit Kortrijk. “Huidkankerpreventie is en blijft een belangrijk thema. Vooral dat verklaart het succes van onze SMOT-spots. We willen nu ook Europees doorbreken, onder meer via het circuit van festivals.”
 3. Louis en Gilles Vandecaveye zorgen voor sensatie in Haacht: “We begonnen aan de finale zonder hoge verwachtingen”
  Beachvolleybal

  Louis en Gilles Vandeca­veye zorgen voor sensatie in Haacht: “We begonnen aan de finale zonder hoge verwachtin­gen”

  De gouden medaille van Nina Derwael was sensationeel. De overwinning van Louis en Gilles Vandecaveye op de favorieten Dries Koekelkoren en Tom van Walle was niet olympisch, niet van dezelfde orde, maar in het beachvolleybalwereldje wel even opzienbarend. Tijdens de finale van de manche in Haacht - nieuwkomer in het Belgisch beachcircuit - zorgden de Kortrijkse broers voor de grootste verrassing van het seizoen.