Zeger Van Noten zaterdag op een training in Siam Gym op het Toyeplein in Zwevegem.
Volledig scherm
Zeger Van Noten zaterdag op een training in Siam Gym op het Toyeplein in Zwevegem. © Henk Deleu

Helden van Kamp Waes op bezoek in de Leiestreek: Zeger kickbokst in Zwevegem, Joni zwemt in Kortrijk

Twee helden van Kamp Waes bezochten dit weekend de Leiestreek. Zeger Van Noten (24) leefde zich zaterdag uit in Siam Gym in Zwevegem. Joni Ceusters (22) trok zondag naar zwembad Lago Weide in Kortrijk. “We hebben dagelijks contact via WhatsApp”, zegt Joni Ceusters. “Want het groepsgevoel blijft erg sterk bij de deelnemers van Kamp Waes.”

 1. Hannes Coudenys, juryvoorzitter van De Jamies, over de eerste awardshow voor de Vlaamse YouTubers: “Er schuilt zoveel minder bekend talent online”
  Oostende

  Hannes Coudenys, juryvoor­zit­ter van De Jamies, over de eerste awardshow voor de Vlaamse YouTubers: “Er schuilt zoveel minder bekend talent online”

  Voor de eerste keer worden vrijdag, in de schoot van Filmfestival Oostende, De Jamies uitgereikt. Maar liefst 23.000 mensen stemden voor een van de 84 genomineerden die kans maken op een ‘online video award’. Grote namen in het wereldje à la Céline en Michiel, hun ‘rivaal’ Acid en Bockie De Repper maken kans op een Jamie. “Maar er is in Vlaanderen nog zoveel meer talent online te vinden”, zweert juryvoorzitter Hannes Coudenys, zelf YouTuber en bekend van Ugly Belgian Houses.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"