Harry en Jerina zijn na gisteravond nog een stapje dichter bij hun droomwoning in Huis Gemaakt: ‘Hoe dichter we komen, hoe harder we het willen’
Volledig scherm
Harry en Jerina zijn na gisteravond nog een stapje dichter bij hun droomwoning in Huis Gemaakt: ‘Hoe dichter we komen, hoe harder we het willen’ © VTM

Harry en Jerina nog stapje dichter bij hun droomwoning in Huis Gemaakt: “Hoe dichter we komen, hoe harder we het willen”

kortrijkHarry (26) en Jerina (29) zijn bij de laatste drie koppels die nog overblijven in het VTM-programma Huis Gemaakt. “Dat we nu maar met drie koppels meer overblijven, dat is zot”, zegt Jerina. “Dat betekent dat we nu al één kans op drie hebben om onze droomwoning te winnen. Hoe dichter we komen, hoe harder we het willen.”

 1. Man wil Melissa (31) aanranden tijdens haar middagloopje: “Hij kwam met open armen en getuite lippen op mij af”

  Man wil Melissa (31) aanranden tijdens haar middagloop­je: “Hij kwam met open armen en getuite lippen op mij af”

  Melissa Wyffels (31) uit Bissegem beleefde dinsdagmiddag de schrik van haar leven tijdens haar middagloopje. In het centrum van Kortrijk kwam plots een man op haar afgestapt met open armen en getuite lippen. “Ik schrok me kapot, maar het deed hem blijkbaar niets toen ik hem uitschold”, vertelt Melissa, die ook een oproep plaatste op Facebook in de hoop de dader te vinden.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas