Olivier Honoré, bij zijn 'kroket uit de muur' aan frituur Bossuwé op 't Hoge
Volledig scherm
Olivier Honoré, bij zijn 'kroket uit de muur' aan frituur Bossuwé op 't Hoge © Henk Deleu

Haal eens kroket uit de muur bij frituur Bossuwé: “Zal ook bij ons werken, zeker in deze rare tijden”

KortrijkEen kroket uit de muur halen? Daarvoor hoef je niet meer naar Nederland. Het kan nu ook gewoon vlak bij de deur, uit een muur bij de vestiging van frituur Bossuwé op ’t Hoge in Kortrijk. “Ik ben overtuigd dat dit ook bij ons kan werken, zeker in deze rare tijden”, zegt zaakvoerder Olivier Honoré. “We hebben trouwens de primeur in West-Vlaanderen, als ik het goed voor heb.”

 1. Pas midden maart beslissing over festivalzomer, maar Alcatraz en Kamping Kitsch zetten door: “Sneltesten? Mondmaskerplicht? We passen ons aan”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Pas midden maart beslissing over festivalzo­mer, maar Alcatraz en Kamping Kitsch zetten door: “Sneltesten? Mondmasker­plicht? We passen ons aan”

  “Uiterlijk midden maart valt een beslissing over de zomerfestivals”, zegt Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA). Een scherpe timing voor metalfestival Alcatraz, dat gepland is van donderdag 12 tot en met zondag 15 augustus, en Kamping Kitsch Club op zaterdag 28 augustus. De twee festivals op Hoog Kortrijk zijn samen goed voor 50.000 bezoekers. “We passen ons aan elke format aan”, zegt John Noseda van Kamping Kitsch. “Er liggen enkele basisregels op tafel, zoals een mondmasker dragen. Mocht de sneltest een regel worden, gaan we die uitdaging zeker niet uit de weg”, zegt Mario Mortier van Alcatraz. We gaan dieper in op de verwachtingen voor Alcatraz en Kamping Kitsch.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is