Bij ziekenhuis AZ Groeninge in Kortrijk zullen maandagavond heel wat hulpdiensten toestromen.
Volledig scherm
Bij ziekenhuis AZ Groeninge in Kortrijk zullen maandagavond heel wat hulpdiensten toestromen. © Henk Deleu

Grootschalige brandoefening in ziekenhuis AZ Groeninge in Kortrijk op maandagavond

KortrijkSchrik niet als u maandagavond in de buurt van ziekenhuis AZ Groeninge in Kortrijk heel wat brandweer- en politiewagens ziet toestromen. Vanaf 19 uur wordt er een grootschalige brandoefening gehouden.

 1. Onthutsend onderzoek in Zuid-West-Vlaanderen: “Ruim 1 op de 5 jongeren geeft aan niet gelukkig te zijn”
  kortrijk

  Onthutsend onderzoek in Zuid-West-Vlaanderen: “Ruim 1 op de 5 jongeren geeft aan niet gelukkig te zijn”

  Ruim 1 op de 5 jongeren in onze regio geeft aan niet echt gelukkig te zijn, zo blijkt uit een regionaal onderzoek van kzitermee.be. Jongeren tussen 11 en 28 jaar geven hun mentaal welbevinden een gemiddelde score van 2,95/5. Zorgwekkende cijfers, vinden ze ook bij Logo Leieland. Helemaal verrassend is dat dan weer niet: zo’n 1 op vier jongeren zoekt steun in sociale contacten als het minder gaat, en laat dat nu net hetgeen zijn dat tijdens de coronacrisis zwaar beperkt werd.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.