Lokaalmarkt komt - na Deerlijk, Roeselare, Aalst en Brugge - nu ook naar Heule
Volledig scherm
Lokaalmarkt komt - na Deerlijk, Roeselare, Aalst en Brugge - nu ook naar Heule © Lokaalmarkt

Groenten, fruit en vlees van bij de boer om de hoek? Je vindt het op gloednieuwe Lokaalmarkt

Vers vlees, groenten en brood van lokale boeren en producenten: dat vind je vanaf zaterdag 23 maart op de Lokaalmarkt in Heule. Een jaar na het stopzetten van Eule Mart opent de boerenmarkt met kinderatelier en bar elke zaterdag in Muster van 9 tot 12 uur.

0 reacties

 1. Vlaams Belang polst naar mening burgemeester over ‘nazicrapuul’-uitspraak van Axel Weydts, maar vangt bot: “Het is hier CSI Miami niet”
  Kortrijk

  Vlaams Belang polst naar mening burgemees­ter over ‘nazicra­puul’-uit­spraak van Axel Weydts, maar vangt bot: “Het is hier CSI Miami niet”

  ‘Stuk nazicrapuul’. Zo haalde Kortrijks schepen Axel Weydts (Vooruit) begin september op Twitter uit naar nationaal Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Vlaams Belang kaartte de kwestie nu op de gemeenteraad in Kortrijk aan. Maar burgemeester Ruth Vandenberghe gaf geen krimp: “Het is hier ‘CSI: Miami’ niet.” Axel Weydts reageerde recent op Facebook: “Ik twijfel oprecht of ik de juiste stijl hanteerde. Maar de methodes en het taalgebruik van Vlaams Belang zijn exact dezelfde zoals de fascisten gebruikten in de donkerste periode van onze geschiedenis.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Schud je dansbenen los aan Justitiepaleis, op gratis festival Justice Served
  Kortrijk

  Schud je dansbenen los aan Justitiepa­leis, op gratis festival Justice Served

  Het collectief Asfalt Events, organisator van kleine tot middelgrote events in het Kortrijkse, en Discoteca Formula schudden finaal de coronacrisis van zich af. Door komend weekend de derde editie van het gratis festival Justice Served te houden, aan het Justitiepaleis. Van hiphop over disco tot house... het is tijd om weer te dansen! Er zijn maximum 400 bezoekers tegelijk welkom, om het coronaveilig te houden. Wie er zeker bij wil zijn, komt dus best vroeg naar Justice Served.