Tuinieren op Langwater
Volledig scherm
Tuinieren op Langwater © Maxime Petit

Groene vingers gezocht voor grote volkstuinen op nieuwe verkaveling Langwater

Op de nieuwe verkaveling Langwater naast de Morinnestraat komen twee volkstuinen die samen een kleine 7.000 vierkante meter groot zijn. Daarvoor zoekt het stadsbestuur nog heel wat groene vingers. De effectieve start van de eerste tuin is al voor begin volgende maand. De investering kost de stad ruim 80.000 euro.

0 reacties

  1. PORTRET. Als 2-jarige vluchtte ze met haar ouders uit Libanon, vandaag ontvangt ze in ons land eredoctoraat: wie is mensenrechtenadvocate Amal Clooney?
    PREMIUM
    1

    PORTRET. Als 2-jarige vluchtte ze met haar ouders uit Libanon, vandaag ontvangt ze in ons land eredocto­raat: wie is mensenrech­ten­ad­vo­ca­te Amal Clooney?

    Vandaag wordt Amal Clooney (45) in Kortrijk verwacht om een eredoctoraat van de KU Leuven in ontvangst te nemen. De mensenrechtenadvocate is bij het grote publiek bekend als de vrouw van filmster George Clooney (61), maar eerlijk is eerlijk: nog voor ze hem leerde kennen, had ze al een carrière om u tegen te zeggen. Er zullen trouwens erg strenge veiligheidsmaatregelen gelden, want Amal staat op haar privacy.