Griet Desmet (l.) en haar neefje Thomas (r.).
Volledig scherm
PREMIUM
Griet Desmet (l.) en haar neefje Thomas (r.). © Photo News

Griet (38) stapte 100 kilometer in regen en kou voor ziek neefje Thomas (8): “Niet normaal wat ze deed”

Heule/Gent/MarkeGriet Desmet (38) uit Heule slaagde in een straffe fysieke en mentale krachttoer. De lerares stapte zaterdag in regen en kou 100 kilometer om Thomas (8) te steunen. Haar neefje herstelt van kanker. De gesponsorde wandeltocht brengt een voorlopig bedrag 13.124 euro op. Daar komt straks ongetwijfeld nog wat geld bij. De opbrengst gaat deels naar het kinderrevalidatiecentrum van het UZ in Gent, waar Griet zaterdagmiddag een tussenstop hield.

 1. “Thomas is mijn grootste supporter”: Griet wandelt 100 kilometer voor ziek neefje
  PREMIUM
  Heule/Marke

  “Thomas is mijn grootste supporter”: Griet wandelt 100 kilometer voor ziek neefje

  Griet Desmet (38) uit Heule wandelt het tweede weekend van april 100 kilometer om Thomas (8) een hart onder de riem te steken. Haar neefje heeft kanker. De opbrengst van de wandeltocht gaat naar het kinderrevalidatiecentrum van het UZ in Gent, de Cliniclowns en het gezin van Thomas. “Hij is mijn grootste supporter. Thomas moedigt mij aan en geeft me leuke attenties. Mijn ultieme doel is om de honderd kilometer in één stuk af te leggen, zonder te stoppen.”
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar