v.l.n.r.: Koen Delie (manager int. en ext. communicatie Imog), Jan Leenknecht (wnd. zonecommandant Fluvia), burgemeester Francis Benoit (voorzitter Fluvia), Kristof Moeyaert (wnd. directeur Mirom-Menen) en schepen Rik Soens (voorzitter Imog).
Volledig scherm
v.l.n.r.: Koen Delie (manager int. en ext. communicatie Imog), Jan Leenknecht (wnd. zonecommandant Fluvia), burgemeester Francis Benoit (voorzitter Fluvia), Kristof Moeyaert (wnd. directeur Mirom-Menen) en schepen Rik Soens (voorzitter Imog). © RV

Gratis zandzakjes op recyclageparken in strijd tegen wateroverlast

Kortrijk/Waregem/MenenOp 14 recyclageparken rond Kortrijk, Waregem en Menen zullen vanaf eind juni gratis zandzakjes liggen. Zowel particulieren als verenigingen kunnen die ophalen als middel in de strijd tegen eventuele wateroverlast bij stormen of onweer.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Jongeman maakt zware val in skatebowl: brandweer moet uitrukken om hem te bevrijden
  Kortrijk

  Jongeman maakt zware val in skatebowl: brandweer moet uitrukken om hem te bevrijden

  De brandweer rukte vrijdagavond omstreeks 21.16 uur naar de IJzerkaai in Kortrijk. Daar was een jongeman die zich aan het uitleven was in de skatebowl zwaar gevallen. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar hadden moeite om de persoon veilig uit de skatebowl te krijgen. Daarom werd uiteindelijk ook de brandweer opgeroepen om te helpen. Voor de brandweer was de klus snel geklaard, de gewonde jongeman werd afgevoerd naar het ziekenhuis.