Een jaar geleden is het intussen dat de vier muzikanten achter Goose hun intrek namen in een pand in de Kortrijkse Magdalenastraat, vlak bij Kortrijk Weide. En ze plannen er te blijven.
Volledig scherm
Een jaar geleden is het intussen dat de vier muzikanten achter Goose hun intrek namen in een pand in de Kortrijkse Magdalenastraat, vlak bij Kortrijk Weide. En ze plannen er te blijven. © Henk Deleu

GOOSE start zomer vrijdag op uitverkocht Cactus: “Energie van het publiek is verslavend”

Een jaar geleden is het intussen dat de vier muzikanten van GOOSE hun intrek namen in een pand in de Kortrijkse Magdalenastraat, vlak bij Kortrijk Weide. En Bert Libeert, Mickael Karkousse, Tom Coghe en Dave Martijn zijn in de verste verte niet van plan om Kortrijk in te ruilen voor een grootstad. “Je moet niet elders gaan waar het leuk is, je moet het hiér gewoon leuk maken.” Wie ze dicht bij huis aan het werk wil zien: komende vrijdag staan ze op Cactusfestival.

 1. Bijna 2.000 positieve coronatesten per week in Zuid-West-Vlaanderen, alle hens aan dek in wachtpost huisartsen
  Zuid-West-Vlaanderen

  Bijna 2.000 positieve coronates­ten per week in Zuid-West-Vlaanderen, alle hens aan dek in wachtpost huisartsen

  Zuid-West-Vlaanderen snelt richting een triest record van 2.000 vastgestelde coronabesmettingen per week. De nieuwste weekcijfers van zondag 18 tot en met zaterdag 24 oktober melden 1.952 positieve testen. Ook in de wachtpost van huisartsen in Kortrijk gaat het hard. “De schrik zit erin dat het heftiger wordt dan tijdens de eerste coronagolf”, waarschuwt huisarts Alexander Seurinck uit Heule, voorzitter van de huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen. Ook Philippe De Coene (sp.a), voorzitter van de welzijnsintercommunale W13, maakt zich steeds meer zorgen: “De coronacijfers zijn in vergelijking met een week geleden meer dan verdubbeld.”
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk