Gilles Lefevre, voor café West-Vlaanderen op de Grote Markt in Kortrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Gilles Lefevre, voor café West-Vlaanderen op de Grote Markt in Kortrijk. © Henk Deleu

Gilles (24) wordt jongste horecabaas van oudste café op Grote Markt

Kortrijk/KuurneGilles Lefevre uit Kortrijk, gewezen uitbater van café Byblocks in Kuurne, start vanaf 1 april als de nieuwe baas van ‘West-Vlaanderen’. Dat is momenteel het oudste café dat open is op de Grote Markt in Kortrijk. “Veel passage van toeristen, ontspannen klanten aan de zonnekant van de Grote Markt… ik grijp deze kans met beide handen en pak uit met een vernieuwde kaart”, vertelt Gilles.

 1. Poederbrief in politierechtbank, personeelsleden die verdachte envelop aanraakten in quarantaine: “De grote criminelen zitten in de rechtbanken”

  Poeder­brief in politie­recht­bank, personeels­le­den die verdachte envelop aanraakten in quarantai­ne: “De grote criminelen zitten in de rechtban­ken”

  Opschudding op de griffie van de Kortrijkse politierechtbank. Bij de dagelijkse post stak woensdag een brief die een onbekend poeder bleek te bevatten. Vier personeelsleden die de omslag in handen kregen, moesten een tijdlang in quarantaine. De Civiele Bescherming kwam ter plaatse om de brief op te halen en stalen te nemen. Verder onderzoek moet duidelijk maken of de inhoud giftig is. De eerste resultaten zijn inmiddels binnen.
  Kortrijk
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.