Dader Ridouan O. (39) reed uiteindelijk met de Peugeot 308 SW van zijn slachtoffer naar de carpoolparking langs de Vichtsesteenweg in Deerlijk, waar hij zich liet inrekenen.
Volledig scherm
Dader Ridouan O. (39) reed uiteindelijk met de Peugeot 308 SW van zijn slachtoffer naar de carpoolparking langs de Vichtsesteenweg in Deerlijk, waar hij zich liet inrekenen. © Alexander Haezebrouck

Gerecht zoekt getuigen: Jill Himpe en haar moordenaar hadden afgesproken op pleintje in Marke

De speurders zijn op zoek naar extra getuigen en informatie in het dossier van de moord op Jill Himpe (36) uit Wevelgem. Daarvoor doen ze een oproep in het tv-programma ‘Faroek’. Moordenaar Ridouan O. (39) en zijn slachtoffer hadden afgesproken op een pleintje in Marke, zo blijkt uit de uitzending. O. had die nacht niet geslapen, maar wel stevig aan drank en drugs gezeten.

1 reactie

 • Urban Vyaas

  3 jaar geleden
  Waarom is dat zo belangrijk? Hebben die speurders niets beters te doen? Hij heeft haar vermoord na haar maandenlang te hebben gestlalkt en heeft dat toegegeven. Nu nog levenslang en de kous is af.
 1. WK VOETBAL. Twee maanden tot Qatar, ligt Kortrijk (al) wakker van Rode Duivels? “Nog geen enkele bestelling, het is heel stil”
  PREMIUM
  Kortrijk

  WK VOETBAL. Twee maanden tot Qatar, ligt Kortrijk (al) wakker van Rode Duivels? “Nog geen enkele bestelling, het is heel stil”

  De energiecrisis zal zonder twijfel een negatief effect hebben op de beleving van het WK in Qatar. Dat blijkt uit een rondvraag in Kortrijk. Zo komt er geen WK-dorp op het Schouwburgplein. “De investering is te hoog”, zegt Kurt Goethals van de bvba No Nonsense. Ook in Kortrijk Xpo blijft het stil. Wordt het dan een winters voetbalfeest in mineur? Of komt de horeca met een oplossing?