De headliner op Student Welcome: Kobe Ilsen (rechts) en Viktor Verhulst
Volledig scherm
De headliner op Student Welcome: Kobe Ilsen (rechts) en Viktor Verhulst © Photo News

Gentse dj David Carter komt naar Student Welcome, headliners zijn Ilsen & Verhulst

KortrijkHet Nelson Mandelaplein vormt op donderdag 6 oktober het decor voor Student Welcome, om het academiejaar feestelijk in te zetten. Mogelijk tot 5.000 studenten gaan er straks uit de bol tijdens dj-sets. De toegang is gratis. Het zal er ook niet ontbreken aan standjes met pintjes, hapjes…

  1. Derde cannabisplantage in een week tijd ontdekt, deze keer na brandje in voormalig garagebedrijf: “We hebben nooit iets geroken”
    Play
    Heule

    Derde cannabis­plan­ta­ge in een week tijd ontdekt, deze keer na brandje in voormalig garagebe­drijf: “We hebben nooit iets geroken”

    Langs de Kortrijkstaat in Heule is vrijdag na een brand een grote cannabisplantage ontdekt, de derde al deze week in Zuid-West-Vlaanderen. De kweekplaats was ondergebracht in een voormalig garagebedrijf en strekte zich uit over drie verdiepingen. Vermoed wordt, dat enkele verdachten de benen namen toen de brand uitbrak. De politie onderzoekt nu of er een link is met de plantages die eerder deze week werden ontdekt in Moorsele en Roeselare.