Het gezellig etentje in Oostende (archieffoto als illustratie) eindigde met een zure nasmaak.
Volledig scherm
Het gezellig etentje in Oostende (archieffoto als illustratie) eindigde met een zure nasmaak. © Benny Proot

Geen rijverbod, ondanks spookrijden en ongeval op R8 na etentje in Oostende

BissegemHonderdduizenden kilometer reed J.L. toen hij nog beroepsactief was en nooit had de 77-jarige man iets voor. Maar vorig jaar ging het helemaal verkeerd op de terugweg van een etentje aan zee. “Ik ben vooral blij dat niemand gewond is geraakt”, klinkt het.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Zythos Bierfestival vertrekt uit Leuven door verschil in visie: “Leuven bierstad? Ik heb daar mijn bedenkingen bij”
  PREMIUM

  Zythos Bierfesti­val vertrekt uit Leuven door verschil in visie: “Leuven bierstad? Ik heb daar mijn bedenkin­gen bij”

  De organisatie van het Zythos Bierfestival vertrekt na negen opeenvolgende edities in de Brabanthal Leuven uit de studentenstad. De stad kondigde immers aan de steun aan het festival in te trekken. Met 6.000 bezoekers, 88 standen en 108 brouwers was de vorige editie van het bierfestival, in april vorig jaar, nochtans een groot succes. Wat is er aan de hand?
  Kortrijk
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.