Nancy Castelein, Steffie Dujardin, Stefanie Labaere en Jasmina Mouton stellen trots hun dierenfoto's voor de naaktkalender voor.
Volledig scherm
Nancy Castelein, Steffie Dujardin, Stefanie Labaere en Jasmina Mouton stellen trots hun dierenfoto's voor de naaktkalender voor. © Deleu

Gebodypainte dames steunen dierenhulp

OOIGEM/LENDELEDEElf dames met lef zijn uit de kleren gegaan om - gebodypaint als dieren - de vzw sociale dierenhulp te steunen. "Met deze naaktkalender hopen we tienduizend euro in te zamelen", zegt Jolanda Kause van de vzw.

  1. Gedetineerde al enkele dagen op vrije voeten nadat hij in Kortrijk ontsnapt uit eerste detentiehuis van ons land
    Kortrijk

    Gedetineer­de al enkele dagen op vrije voeten nadat hij in Kortrijk ontsnapt uit eerste detentie­huis van ons land

    Een kortgestrafte man is ontsnapt uit het detentiehuis in Kortrijk. Dat gebeurde vorige week vrijdagavond al, maar raakte nu pas bekend. Het gaat om een 30-jarige man die ondertussen al enkele dagen op vrije voeten is. “Hij is op vandaag nog niet gevat”, bevestigt woordvoerster Kathleen Van De Vijver van het gevangeniswezen. Vlaams Belang is er niet over te spreken. “Deze ontsnapping werd aanvankelijk verzwegen”, vindt fractieleider Wouter Vermeersch. Er blijven momenteel zeven kortgestraften in het eerste detentiehuis van ons land. Er is plaats voor vijftig.