Het gaslekje situeerde zich in een appartementsgebouw langs de Oude Kasteelstraat in Kortrijk.
Volledig scherm
Het gaslekje situeerde zich in een appartementsgebouw langs de Oude Kasteelstraat in Kortrijk. © Hans Verbeke

Gaslekje in appartementsgebouw snel onder controle

KortrijkDe brandweer rukte dinsdagavond uit naar de Oude Kasteelstraat in Kortrijk. Daar was een gaslek gemeld in een residentie.

 1. Fietsliften nieuwe Reepbrug werden in eerste maand 7.368 keer gebruikt, liftfirma roept op om defecten meteen te melden
  PREMIUM
  Kortrijk

  Fietslif­ten nieuwe Reepbrug werden in eerste maand 7.368 keer gebruikt, liftfirma roept op om defecten meteen te melden

  Dat een fietslift van de pas een maand geleden geopende Reepbrug wéér buiten dienst is, betekent niet dat er problemen zullen blijven opduiken. “Het is niet vreemd dat er de eerste weken akkefietjes zijn, nieuwe liften ‘zetten’ zich nog”, zegt Ilse Vanderlocht. De directeur van KONE Liften in België en Luxemburg roept verder op om nieuwe defecten meteen telefonisch te melden.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. TERRASTIP. Mania-k café in Roeselare: Streling voor het oog én de smaakpapillen
  PREMIUM
  Roeselare

  TERRASTIP. Mania-k café in Roeselare: Streling voor het oog én de smaakpapil­len

  Niets heerlijker dan tijdens de zomer genieten van lekker eten op een gezellig terras. Wij gingen op zoek naar een verborgen parel in Roeselare en belandden op het rooftop terras van het Mania-k café langs de Hendrik Consciencestraat. Dat chef Thomas Dejonckheere geselecteerd is voor de finale ‘Eerste Kok van België 2023’ leek ons daarbij alleen maar een pluspunt. Proef en geniet je mee?