Het hoogteparcours is uitdagend
Volledig scherm
Het hoogteparcours is uitdagend © Henk Deleu

Funpark Pottelberg opent nieuw hoogteparcours vol spectaculaire uitdagingen: “Nóg meer plezier voor onze klanten”

KortrijkFunpark Pottelberg in Kortrijk heeft er een nieuwe attractie bij: een hoogteparcours met zestien uitdagingen zoals een zipline, over touwen klimmen, een klimmuur van vijf meter boven de grond en nog  meer... “We bieden onze klanten extra fun aan, want dit heb je niet in de buurt”, zegt het Funpark Pottelberg-team.

 1. “Win levenslange lidkaart, unieke prijs is tienduizenden euro’s waard”: vernieuwde fitnesszaak De Kaai heropent met stunt van formaat
  PREMIUM
  Kortrijk

  “Win levenslan­ge lidkaart, unieke prijs is tienduizen­den euro’s waard”: vernieuwde fitness­zaak De Kaai heropent met stunt van formaat

  Goed nieuws voor de 2.000 leden en alle geïnteresseerde sportievelingen, nu fitness De Kaai op ’t Hoge in Kortrijk grondig vernieuwd is. Je hebt er meer dan ooit een topsportklimaat, ook door enkele opmerkelijke samenwerkingen. Zo wordt wereldkampioene boksen Oshin Derieuw er mogelijk (boks)coach. Er is vanaf vrijdag een feestelijke driedaagse, vol gratis initiaties zoals met profrenner Jens Debusschere. Er worden dan ook drie levenslange lidkaarten uitgedeeld.
 2. 18 maanden cel voor inbraken in bestelwagens in Zuid-West-Vlaanderen
  Roeselare/Kortrijk/Wervik/Zonnebeke

  18 maanden cel voor inbraken in bestelwa­gens in Zuid-West-Vlaanderen

  Een 29-jarige man uit Frankrijk is maandag door de Kortrijkse strafrechter veroordeeld tot een effectieve celstraf van 18 maanden voor een reeks van 9 inbraken in bestelwagens. Telkens ging hij aan de haal met een grote hoeveelheid aan werkmateriaal bij inbraken in Wervik, Roeselare, Zonnebeke en Kortrijk. Bij een controle van de politie lag zijn koffer vol met gestolen werkmateriaal.
 3. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.