(vlnr) overnemers Filiep Delmeire en Cindy Moerman naast vertrekkers Sophie De Smet en Frédéric Provoost.
Volledig scherm
PREMIUM
(vlnr) overnemers Filiep Delmeire en Cindy Moerman naast vertrekkers Sophie De Smet en Frédéric Provoost. © Peter Lanssens

Frédéric (45) en Sophie (44) ruilen Heule in voor Tenerife en laten eethuis De S’eule over: “Het leven is te kort, gezondheid koop je niet”

HeuleFrédéric Provoost (45) en Sophie De Smet (44) gooien hun leven over een andere boeg. Ze laten eethuis De S’eule in Heule over en verhuizen naar Tenerife. “Niet omdat het daar beter is, wel omdat het leven er anders is en de mensen er relaxter zijn. En het mooie weer het hele jaar door helpt ook wel”, knipoogt Frédéric.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.