De plaats van de moord, langs de Moeskroensesteenweg in Aalbeke, op een parkeerstrook ter hoogte van het domein waarop het houtbedrijf Vandecasteele is gevestigd.
Volledig scherm
De plaats van de moord, langs de Moeskroensesteenweg in Aalbeke, op een parkeerstrook ter hoogte van het domein waarop het houtbedrijf Vandecasteele is gevestigd. © Hans Verbeke

‘Faroek’ zoekt op tv getuigen van de moord op Jill Himpe (36)

Om het onderzoek een duwtje in de rug te geven, besteedt het programma ‘Faroek’ (vtm) dinsdagavond aandacht aan het dossier van de moord op Jill Himpe (36) in Aalbeke. Er zal onder meer een oproep naar getuigen worden gelanceerd.

1 reactie

 • wesley netnem

  2 jaar geleden
  Ach in dit land is toch geen Rechtspraak laat staan gerechtigheid ! Moordenaars als deze man moeten effectief levenslang krijgen zonder ooit nog vrij te komen ! Dat is de enige juiste correcte en eerlijke straf ! Maar ja hier is Justitie van oordeel dan zo iemand nog een kans verdient tewijl het slachoffer nooit nog een kans kan krijgen dat is pas ziekelijk in dit land ! Daders belonen door hen terug vrij te laten ??
 1. Krijgen we straks ons parkeergeld terug als we voor 75 euro shoppen in een Vlaamse stad? Interesse stijgt na week proefdraaien in Kortrijk: al bijna 1.000 parkeertickets terugbetaald
  PREMIUM
  Kortrijk

  Krijgen we straks ons parkeer­geld terug als we voor 75 euro shoppen in een Vlaamse stad? Interesse stijgt na week proefdraai­en in Kortrijk: al bijna 1.000 parkeertic­kets terugbe­taald

  Wie tijdens een dagje shoppen minstens 75 euro spendeert in het centrum van Kortrijk, krijgt zijn parkeergeld teruggestort. De lanceringsactie slaat meteen aan. Pas een week nadat Kortrijk als eerste stad in België met consumptieparkeren begon, kregen al bijna duizend mensen hun parkeergeld terug. Het concept van start-up Swave kan op steeds meer steun rekenen.
 2. ASSISEN LIVE. Alexander Dean (29) krijgt levenslang en 10 jaar terbeschikkingstelling: “We hebben u nog een reddingsboei toegeworpen”
  Play
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN LIVE. Alexander Dean (29) krijgt levenslang en 10 jaar terbeschik­king­stel­ling: “We hebben u nog een reddings­boei toegewor­pen”

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat hij woensdag over de ganse lijn schuldig werd bevonden, kreeg Dean donderdagnamiddag levenslang en 10 jaar terbeschikkingstelling. Herlees alles nog eens hieronder in onze liveblog.