Aan ambiance geen gebrek. De mensen bleven niet op hun plaats zitten. Begrijpelijk
Volledig scherm
Aan ambiance geen gebrek. De mensen bleven niet op hun plaats zitten. Begrijpelijk © Peter Lanssens

Fans van Regi dansen de nacht in: “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar deltavariant woedt nog”

KortrijkRuim vijfhonderd fans woonden zaterdagavond laat een optreden van Regi bij, op het evenementenplein Depart XXL. Niet iedereen bleef in bubbels zitten, nochtans een van de coronamaatregelen op Kortrijk Popt. Sommigen sloegen aan het dansen. De organisatoren overleggen met de stad Kortrijk en de politie om te bekijken wat er beter kan, op de volgende concerten van Kortrijk Popt. “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar de deltavariant van het coronavirus woedt nog”, zegt waarnemend burgemeester Bert Herrewyn (Vooruit).

  1. Gelegenheidsverdediger Kevin Vandendriessche (KV Kortrijk) teleurgesteld na derby: “Door beginnersfouten winnen we niet”
    Voetbal 1A

    Gelegen­heids­ver­de­di­ger Kevin Vanden­dries­sche (KV Kortrijk) teleurge­steld na derby: “Door beginners­fou­ten winnen we niet”

    KV Kortrijk had alles onder controle in de derby tegen Zulte Waregem, maar de Kortrijkzanen gooiden in de slotfase de drie punten te grabbel. Ze gaven een comfortabele 0-2-voorsprong uit handen en speelden finaal 2-2 gelijk. De teleurstelling was enorm na de wedstrijd. Vooral bij sterkhouder Kevin Vandendriessche kwam het gelijkspel hard aan.