Anouk Sabbe met de kinderen Scott en Bo. Het gezin staat als één blok achter Vincent Van Quickenborne, die hier vurig zijn beleid verdedigt tijdens een plenaire zitting in het federaal parlement.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk Sabbe met de kinderen Scott en Bo. Het gezin staat als één blok achter Vincent Van Quickenborne, die hier vurig zijn beleid verdedigt tijdens een plenaire zitting in het federaal parlement. © Deleu/PN

EXCLUSIEF. Zwangere Mevrouw Van Quickenborne over leven onder bescherming: "Er is gevaar, ja. Maar politiek is Vincent z'n leven”

Kortrijk“Het is absoluut niet makkelijk. We gaan naar een kinderpsycholoog, zodat Bo en Scott hier geen blijvende angsten aan overhouden. Maar Vincent is écht goed bezig, hij moet doorzetten.” Het safehouse hebben ze verlaten, maar hun vrijheid zijn ze kwijt. De bewaking en de dreiging blijven. Toch denkt Anouk Sabbe (40), echtgenote van federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (49) en mama van Bo (6) en Scott (3), niet aan inbinden. Eén keer wil ze praten. Haar verhaal.

21 reacties

 • Gunter Gobbaert

  2 maanden geleden
  meest onbekwame "politicus" ooit,veel respect voor zijn madam
 • didier beurkens

  2 maanden geleden
  Politiek is misschien volgens jullie zijn leven , goed besturen is dit echter niet en er zijn heel wat bochten genomen om hem aan een politiek jobke te houden !
 • Fré centy

  2 maanden geleden
  Achter elke man staat er een sterke vrouw .
 • Paul Philippaerts

  2 maanden geleden
  Het wordt tijd dat die showmen eens worden aangepakt. Maar geloof niet dat zo iets gaat veranderen. Waaraan verdienen wij die politiekers die met een minimaal stemmenaantal de premier en een deel ministers leven. Hopelijk zullen de kiezers eens inzien dat al de geliberaal geen enkel profijt oplevert voor de werkende bevolking.
 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  En je mag van geluk spreken dat je bescherming krijgt , velen durven niet spreken omdat dader duidelijk niet te pakken is en vrij circuleert rond hen
 1. EXCLUSIEF. Sharon (21) combineert sekswerk met job in de horeca: “Een vader die zijn vrouw aan kanker verloor en troost zoekt, dat is heftig”
  PREMIUM

  EXCLUSIEF. Sharon (21) combineert sekswerk met job in de horeca: “Een vader die zijn vrouw aan kanker verloor en troost zoekt, dat is heftig”

  Sharon (*) uit Kortrijk ontvangt al sinds haar 18de mannen. Eén keer doet ze haar meeslepende verhaal om de taboesfeer rond sekswerk te helpen doorbreken, waar ook Luk Alloo met zijn nieuw programma ‘Alloo SEXpliciet’ op VTM 2 op inspeelt. “Mannen vinden mijn intiemste plekjes wel, maar ze weten vaak niet hoe er mee om te gaan”, lacht Sharon (21). Een verrassend diepte-interview, over hoe een jongedame met een vaste job in de horeca sekswerkster is in bijberoep.
  Kortrijk
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Vlaanderen toont z'n hart: Janis (22) viert laatste verjaardag met 900 kaartjes en filmpjes van BV’s: “Dolgelukkig, al doet het pijn”
  PREMIUM

  Vlaanderen toont z'n hart: Janis (22) viert laatste verjaardag met 900 kaartjes en filmpjes van BV’s: “Dolgeluk­kig, al doet het pijn”

  “Een rollercoaster van emoties.” Zo omschrijft Annabel Forêt (45) de mogelijk laatste verjaardag van zoon Janis De Zitter. De jongeman heeft een zeldzame vorm van Huntington en gaat snel achteruit. Vlaanderen toonde na een oproep zijn goede hart door 900 kaartjes te sturen. BV’s zoals Karen Damen en Jani Kazaltzis maakten filmpjes. De familie vraagt nu om meer aandacht te hebben voor de ziekte en er meer onderzoek naar te doen. “Voor Janis is het te laat.”
  Kortrijk