Een verloren verkeersbord, bij het ziekenhuis. Merk ook het vele zwerfvuilen de stukgegooide ruiten op
Volledig scherm
Een verloren verkeersbord, bij het ziekenhuis. Merk ook het vele zwerfvuilen de stukgegooide ruiten op © Henk Deleu

Eigenaar neemt maatregelen na vandalisme in en rond vroegere Sint-Maartenskliniek

KortrijkDe vastgoedontwikkelaar die in 2018 de vroegere Sint-Maartenskliniek kocht, zal na een overleg maatregelen nemen tegen vandalisme. “De site zal zeker beter afgesloten worden, terwijl er mogelijk ook (nacht)bewaking komt”, zegt Arnaud Gryp van Immogra. “De eigenaar bekijkt en stemt af met de politie”, bevestigt burgemeester Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester).

 1. Kamping Kitsch overweegt tweedaagse
  Kortrijk

  Kamping Kitsch overweegt tweedaagse

  Het lijkt er op dat Kamping Kitsch, op zaterdag 28 augustus gepland op het festivalterrein achter sportcampus De Lange Munte, ook door zal gaan. “Het ziet er goed uit, we verwachten in de loop van volgende week meer duidelijkheid. We overwegen eventueel wel een tweedaagse, om beter te spreiden”, zegt Johnny Overdrive, de drijvende kracht van de kamping. Eerder raakte bekend dat Alcatraz voor een driedaagse gaat, van vrijdag 12 tot en met zondag 15 augustus.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek