Stefanie Clinckemaillie van Merveil biedt een opleiding tot ceremoniespreker aan
Volledig scherm
Stefanie Clinckemaillie van Merveil biedt een opleiding tot ceremoniespreker aan © Henk Deleu

Een opleiding volgen om ceremoniespreker te worden op huwelijken en begrafenissen? Het kan!

Een opleiding volgen tot ceremoniespreker voor huwelijken en begrafenissen? Het kan binnenkort dankzij een opleiding die Stefanie Clinckemaillie uit Kortrijk aanbiedt. Sinds vier jaar werkt ze zelf als ceremoniespreker en ze wil haar kennis doorgeven. “Of ik op die manier geen extra concurrentie creëer? Ik krijg veel meer aanvragen binnen dan ik er kan aanvaarden. Er zijn méér mensen nodig die dit doen.”

  1. Doelman Juliaan Laverge (Rupel Boom) kwam met de schrik (en 11 hechtingen) vrij na botsing: “De coach beslist, maar ik voel me speelklaar”
    voetbal eerste nationale

    Doelman Juliaan Laverge (Rupel Boom) kwam met de schrik (en 11 hechtingen) vrij na botsing: “De coach beslist, maar ik voel me speelklaar”

    Juliaan Laverge kreeg vorig weekend voor het eerst sinds 18 september nog eens zijn kans in doel bij Rupel Boom nadat hij zijn plaats verloor aan Senne Vits. Lang duurde de terugkeer echter niet, want een kwartier ver in de wedstrijd tegen Winkel Sport kwam de 22-jarige Kortrijkzaan zwaar in botsing met tegenstander Dewaegemaeker en ploegmaat Vervoort. Die laatste liep daarbij een oogkasbreuk op, Laverge kwam er vanaf met ‘maar’ elf hechtingen. De 0-3-zege in Winkel maakte hij niet geheel bewust mee, maar komend weekend wil de goalie al te graag opnieuw deel uitmaken van basiself wanneer de Steenbakkers Jong Charleroi ontvangen.