(vlnr): Piet Lecot en Ann Vandermarliere hebben Klokhof verkocht aan Valery Buyse en Rudy Maes van Eccellenza.
Volledig scherm
(vlnr): Piet Lecot en Ann Vandermarliere hebben Klokhof verkocht aan Valery Buyse en Rudy Maes van Eccellenza. © Henk Deleu

Eccellenza neemt hostellerie Klokhof over: “Geen schrik: alles blijft zoals het is”

Eccellenza neemt de bekende hostellerie Klokhof in Marke over. Het roer wordt na bijna 40 jaar niet drastisch omgegooid. Piet Lecot (61) en Ann Vandermarliere (54) zijn eigenaar af, maar blijven aan boord. “Alles blijft zoals het is”, zegt Ann Vandermarliere. “Hopelijk behouden we de steun van ons uitgebreid cliënteel. We blijven er voor hen.” Het restaurant krijgt wel een opfrisbeurt.

1 reactie

 • Sammy Declercq

  2 jaar geleden
  Ik had het wel gedacht!! Succes Rudy!
 1. Metamorfose Ring Shopping gestart: nieuwe en hogere gevel mét ramen, evenementenplein, meer horeca en versmarkt
  kortrijk

  Metamorfo­se Ring Shopping gestart: nieuwe en hogere gevel mét ramen, evenemen­ten­plein, meer horeca en versmarkt

  De werken die Ring Shopping Kortrijk klaar moeten maken voor de toekomst, zijn gestart. Het winkelcentrum krijgt een nieuwe en hogere gevel, en dankzij ramen zal je er meteen zicht krijgen op het aanbod binnen. Er komt extra horeca, met terrassen, en een evenementenplein. “En we pakken uit met een versmarkt, met vers brood, vlees, vis en groenten” zegt manager Brenda Lombary.
 2. Alcatraz lost 64 bands en is klaar voor 36.000 metalfans, kwaliteit voorop met Kreator, Doro, Jinjer, Cowboys & Aliens, Channel Zero…
  Kortrijk

  Alcatraz lost 64 bands en is klaar voor 36.000 metalfans, kwaliteit voorop met Kreator, Doro, Jinjer, Cowboys & Aliens, Channel Zero…

  De organisatoren van Alcatraz gaan voor een driedaags metalfestival, van vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus. De eerste 64 van 77 bands zijn nu bekend. Daar zitten toppers tussen zoals Kreator, Doro en Jinjer. Kwaliteit staat voorop. Cowboys & Aliens viert op Alcatraz een zilveren jubileum. Channel Zero komt twee sets spelen. Er zijn per festivaldag maximaal 12.000 bezoekers welkom. Ongeveer een derde van de tickets is al de deur uit.
 1. Riziv betaalt dure behandeling prostaatkanker in AZ Groeninge terug. Prijs per injectie is 7.000 euro
  Kortrijk

  Riziv betaalt dure behande­ling prostaat­kan­ker in AZ Groeninge terug. Prijs per injectie is 7.000 euro

  AZ Groeninge is als eerste ziekenhuis in Vlaanderen erkend voor terugbetaling van de LUTETIUM-177 PSMA-behandeling bij prostaatkanker. Het inspuiten van het radio-isotoop remt de groei van tumoren af en/of stabiliseert ze. Wat voor een betere levenskwaliteit zorgt en het leven van de patiënt helpt te verlengen. De dure behandeling wordt sinds deze maand door het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (Riziv) in twee erkende ziekenhuizen terugbetaald: AZ Groeninge in Kortrijk en het Institut Bordet in Brussel. De prijs per injectie is 7.000 euro. Door de terugbetaling kan elke man, die daarvoor in aanmerking komt, nu van deze therapie genieten.
 2. West-Vlaamse beachvolleyballers halen knappe resultaten in BK-openingsmanche in Ieper
  BEACHVOLLEYBAL

  West-Vlaam­se beachvol­ley­bal­lers halen knappe resultaten in BK-openings­man­che in Ieper

  De eerste manche van het Belgisch kampioenschap in Ieper werd afgewerkt volgens een perfect scenario. Een zonovergoten site met de fraaie Lakenhallen in de achtergrond, mooie terreinen met een nieuw, professioneel netsysteem en natuurlijk de enthousiaste deelnemers die er volop zin in hadden na meer dan een jaar onderbreking in het beachvolleybal. Voor de meesten was het een beetje afwachten na zo’n lange onderbreking. Maar het niveau lag meteen hoog.