(vlnr): Piet Lecot en Ann Vandermarliere hebben Klokhof verkocht aan Valery Buyse en Rudy Maes van Eccellenza.
Volledig scherm
(vlnr): Piet Lecot en Ann Vandermarliere hebben Klokhof verkocht aan Valery Buyse en Rudy Maes van Eccellenza. © Henk Deleu

Eccellenza neemt hostellerie Klokhof over: “Geen schrik: alles blijft zoals het is”

Eccellenza neemt de bekende hostellerie Klokhof in Marke over. Het roer wordt na bijna 40 jaar niet drastisch omgegooid. Piet Lecot (61) en Ann Vandermarliere (54) zijn eigenaar af, maar blijven aan boord. “Alles blijft zoals het is”, zegt Ann Vandermarliere. “Hopelijk behouden we de steun van ons uitgebreid cliënteel. We blijven er voor hen.” Het restaurant krijgt wel een opfrisbeurt.

 1. Westtoer bundelt wandeltips voor alle 64 West-Vlaamse steden en gemeenten: “Onze provincie telt bijna 2.200 kilometer aan wandelwegen”
  West-Vlaanderen

  Westtoer bundelt wandeltips voor alle 64 West-Vlaam­se steden en gemeenten: “Onze provincie telt bijna 2.200 kilometer aan wandelwe­gen”

  Het provinciebedrijf Westtoer geeft West-Vlamingen tips om in hun buurt of in hun provincie gezond op stap te gaan. “In deze tijden krijgt het woord ‘buiten’ een extra dimensie. Wandelen is gezond, helpt om te ontspannen en biedt een vakantiegevoel”, aldus Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en voorzitter van Westtoer. Het initiatief mikt ook op gezinnen met kinderen die in hun regio unieke plekken kunnen ontdekken.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'