Cocaïne, speed, cannabis, alprazolam,... de cocktail aan medicijnen die het koppel 'voor eigen gebruik' bij had was indrukwekkend.
Volledig scherm
Cocaïne, speed, cannabis, alprazolam,... de cocktail aan medicijnen die het koppel 'voor eigen gebruik' bij had was indrukwekkend. © Shutterstock

Drugsverkoop komt aan het licht nadat vriend politie belt voor verwarde vriendin

KortrijkHelemaal in de war door een cocktail van medicijnen en drugs. In die staat trof de politie op 19 november 2020 een 33-jarige vrouw uit Kortrijk aan. Het was haar 28-jarige vriend die de politie belde. De vier maanden die volgden bracht hij zelf door in de cel.

  1. “Een drugshol? We doen urinecontroles”: minister beantwoordt vragen van bezorgde buren over detentiehuis in Kortrijk
    PREMIUM
    Kortrijk

    “Een drugshol? We doen urinecon­tro­les”: minister beant­woordt vragen van bezorgde buren over detentie­huis in Kortrijk

    Een gepland detentiehuis in gewezen rusthuis Lichtendal op Hoog Kortrijk zet de buurt op scherp. Er is woede omdat er niet vroeger over gecommuniceerd werd. En er is argwaan rond de werking. Federaal minister van Justitie en Kortrijkzaan Vincent Van Quickenborne (Open Vld) houdt voet bij stuk: “Ik zal persoonlijk voor de veiligheid van de buurt instaan, dat garandeer ik.”