Tijdens de grootschalige actie in de strijd tegen grenscriminaliteit werd cocaïne in beslag genomen. (archiefbeeld als illustratie)
Volledig scherm
Tijdens de grootschalige actie in de strijd tegen grenscriminaliteit werd cocaïne in beslag genomen. (archiefbeeld als illustratie) © Shutterstock

Drie arrestaties en auto in beslag genomen tijdens grootschalige controle

Kortrijk/Roeselare/Menen/IeperZes lokale politiezones en de federale politie West-Vlaanderen sloegen de voorbije dagen de handen in elkaar voor een grootschalige controleactie in de strijd tegen grenscriminaliteit. 174 bestuurders moesten aan de kant. Er werden drie geseinde personen aangetroffen.

 1. Kortrijk schuift heraanleg Onze-Lieve-Vrouwestraat tot na 2024 op: “Niet te combineren met verdere verlaging Leieboorden”
  Kortrijk

  Kortrijk schuift heraanleg On­ze-Lie­ve-Vrou­westraat tot na 2024 op: “Niet te combineren met verdere verlaging Leieboor­den”

  Het herinrichten van de Onze-Lieve-Vrouwestraat tot woonerf wordt uitgesteld tot na 2024. Dat raakte maandagavond bekend, op een interactieve presentatie over de heraanleg van historisch Kortrijk. De werken in de Onze-Lieve-Vrouwestraat zijn volgens de stad niet te combineren met de verdere verlaging van de Leieboorden. De meeste lokale handelaars tonen daar begrip voor.
 1. River blaast bellen in een glas en vindt het supergrappig
  Play

  River blaast bellen in een glas en vindt het supergrap­pig

 2. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs