Slachtoffer Redouan Mansour, zijn echtgenote en zijn oudste dochtertje
Volledig scherm
Slachtoffer Redouan Mansour, zijn echtgenote en zijn oudste dochtertje © LSI

Doodrijder pas verongelukte Franse automobilist reed te snel en onder invloed met ongekeurd en niet ingeschreven voertuig: “Wegcrimineel!”

Een 46-jarige automobilist die op 18 juli 2016 langs de E17 in Kortrijk inreed op een eerder ongeval en daarbij de dood veroorzaakte van een 31-jarige Fransman, reed te snel en onder invloed van alcohol in een ongekeurd en niet-ingeschreven voertuig. Donderdag moest Franky C. uit Komen-Waasten zich voor de politierechter verantwoorden. De openbare aanklager vroeg een strenge straf. “Dit is geen wegpiraat, maar een wegcrimineel”, aldus de nabestaanden.

1 reactie

 • Maxime Beels

  2 jaar geleden
  Lijkt me duidelijk dat die man zich nooit zal beteren, laat staan ten volle beseffen wat hij gedaan heeft. Lange celstraf graag, wie niet horen wil (tot 6x toe) moet voelen...
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Broer en zus fietsen naar Italië om psychisch kwetsbaren te steunen: “We trekken naar plek waar mama tot rust kwam na burn-out”
  PREMIUM
  Kortrijk/Waregem

  Broer en zus fietsen naar Italië om psychisch kwetsbaren te steunen: “We trekken naar plek waar mama tot rust kwam na burn-out”

  Arthur en Andrea Nichelson bereiden een fietsreis van 1.100 kilometer en 9.000 hoogtemeters naar Italië voor. De opbrengst gaat naar Een Rustpunt vzw in Kortrijk. Die lotgenotengroep vangt psychisch kwetsbaren op. “Het voorbije coronajaar maakte bij veel mensen iets los. Periodes als deze tonen aan hoe belangrijk het is om aandacht voor mentale problemen te hebben”, zeggen broer en zus. Ze zoeken naar sponsors, om een mooie opbrengst te krijgen.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"