Een illustratiebeeld van de pop-up classroom Vives
Volledig scherm
Een illustratiebeeld van de pop-up classroom Vives © Henk Deleu

Dinsdag nog géén les in Vives na cyberaanval: “Pas als alles veilig is, starten we het systeem opnieuw op”

kortrijkHogeschool Vives blijft morgen, dinsdag nog dicht, na de cyberaanval van vorige week. Vrijdag waren hackers in de systemen van de hogeschool binnengedrongen om gegevens van de studenten en docenten te stelen. Vives kon dat voorkomen, door het systeem zelf plat te leggen, maar de hogeschool is nog altijd druk in de weer om het systeem opnieuw - veilig - opgestart te krijgen.

  1. Nooit te oud om te (defi)leren... Maria (92), Rosa en Marie-Thérèse (90) showen strandmode: “Op onze leeftijd mogen we er nog best zijn, hé?”
    PREMIUM

    Nooit te oud om te (defi)leren... Maria (92), Rosa en Ma­rie-Thérèse (90) showen strandmode: “Op onze leeftijd mogen we er nog best zijn, hé?”

    “Wat vind je van mijn fleurige jurkje?”, knipoogt Maria (92), duidelijk haar charmes nog niet verloren. Ooit was ze boerin, nu is ze rusthuisbewoonster én volleerd fotomodel. Samen met twee andere gelegenheidsmannequins op leeftijd schittert Maria vanaf vandaag op sociale media in een reeks ‘pashokfilmpjes’ van een winkel in lingerie en strandkleding. Wij woonden de prachtige fotoshoot bij. “We zijn oud, maar niet out.”
    Lendelede