Deze Land Rover Defender 110 werd gestolen
Volledig scherm
Deze Land Rover Defender 110 werd gestolen © rv

Dief steelt Land Rover van 100.000 euro terwijl die op autotransport staat: “Wagen amper één minuut uit het oog verloren”

Kortrijk / WingeneDieven zijn in Kortrijk aan de haal met een nieuwe Land Rover Defender 110. De chauffeur van autotransportbedrijf Piceurop uit Wingene kwam vrijdagnacht de auto leveren bij een garage in Kortrijk en liet de wagen amper één minuut onbewaakt achter. “Ik denk dat ze mijn chauffeur gevolgd hebben om dan snel toe te slaan”, vertelt zaakvoerder Geert Piceu.

  1. Gemeenten, provincie en Vlaamse Milieumaatschappij sluiten riviercontract van de Heulebeek: “Met 26 acties tot een gezond watersysteem komen”
    Kortrijk / Kuurne / Ledegem / Moorslede / Wevelgem

    Gemeenten, provincie en Vlaamse Milieumaat­schap­pij sluiten riviercon­tract van de Heulebeek: “Met 26 acties tot een gezond watersys­teem komen”

    De zes gemeenten waar de Heulebeek doorloopt, de provincie West-Vlaanderen, de Vlaamse Milieumaatschappij en nog enkele andere groepen hebben dinsdag een riviercontract gesloten rond de Heulebeek. “De doelen zijn om de waterkwaliteit verbeteren, wateroverlast en watertekort aan te pakken en de waterbeleving verhogen”, klinkt het.