Isabel Blaton, een van de gedupeerden.
Volledig scherm
Isabel Blaton, een van de gedupeerden. © Henk Deleu

Deurbelverkopers Ringdong.nl met noorderzon verdwenen, al zeker 200 opgelichte slachtoffers verenigen zich

Isabel Blaton uit Kortrijk is een van de vele slachtoffers van oplichting via de website ringdong.nl. Daar kocht ze begin juni een deurbel met een camera voor 71,10 euro maar ontving die nooit en de website ging offline. “Dit is pure oplichterij en blijkbaar kan het gerecht ook weinig doen”, zegt Isabel. 

29 reacties

 • Francinne Declerque

  3 jaar geleden
  Dus, morgen richt ik een flutbederijfje op, maak een website en verkoop een prul aan 50 euro het stuk, ik verdien er 14.000 euro aan . Zaakje afsluiten en zaak gesloten klaar is kees ? Wie had die site geregistreerd ? Naar welke rekening werd je geld overgeschreven, wat was de naam van de eigenaar van rekening zn website ? Zo moeilijk kan dat nu toch niet zijn ?
 • Coen Geurts

  3 jaar geleden
  .nl :afblijven; pure afzetterij.
 • Jan Van Gent

  3 jaar geleden
  @Koenraad Verstraeten: Wel met Camera in zodat je vanop uw smartphone zou moeten kunnen kijken. Dus denk niet dat je er dan 3 koopt voor 71 euro : ) Voor je op een site een bestelling doet die je niet kent dan kan je in Google beter eerst eens intikken. Als je RINGDONG in google tikt dan krijg je antwoorden genoeg dat je niet meer zult bestellen....
 • Danny Govaerts

  3 jaar geleden
  Internet verkoop is doorspekt met fraudeurs en toch laten mensen zich vangen met eerst betalen en dan je goederen terwijl het best anders kan. Maar mensen denken niet na ,,het is mooi het lijkt goedkoop kopen maar. Tot ze tot de vaststelling komen O heb ik zo veel uitgeven aan die rommel.
 • Koenraad Verstraeten

  3 jaar geleden
  Trouwens; 71€ voor een simpel deurbelletje?? Knap duur, als je 't mij vraagt. In Action, Gamma, enz... heb ik er al drie stuks voor die prijs.