De vernieuwde Carrefour Leie Express is heropend. We zien op de foto gerante Tessa Schmidt en zaakvoerders Michiel Masschelein en Annelies Himpens. Op de achtergrond zie je het ruime assortiment verse bakkerij
Volledig scherm
De vernieuwde Carrefour Leie Express is heropend. We zien op de foto gerante Tessa Schmidt en zaakvoerders Michiel Masschelein en Annelies Himpens. Op de achtergrond zie je het ruime assortiment verse bakkerij © Henk Deleu

Dé buurtwinkel van hartje Kortrijk vernieuwt in volle coronacrisis en verruimt openingsuren: “We geven klanten extra tijd om te winkelen”

KortrijkCarrefour Leie Express, dé buurtwinkel in het hart van Kortrijk, is vernieuwd. En er is meer, want de openingsuren zijn verruimd. Zo kan je er nu de hele zondag inkopen doen. Een investering die kan tellen, in volle coronacrisis. “We geven onze klanten zo extra tijd om te winkelen, terwijl we door ook op zondag in te zetten meer jonge en drukbezette mensen hopen aan te trekken”, zeggen zaakvoerders Michiel Masschelein (31) en Annelies Himpens (32).

 1. Na achtervolging opgepakte inbreker nu ook verdacht van home-invasion op 78-jarige vrouw
  Diksmuide/Avelgem/Deerlijk

  Na achtervol­ging opgepakte inbreker nu ook verdacht van ho­me-invasion op 78-jarige vrouw

  Een dievenbende waarvan de hoofdverdachte in een half jaar 20 feiten in West-Vlaanderen zou hebben gepleegd, met als trieste uitschieter een home-invasion bij een 78-jarige vrouw in Oostkerke bij Diksmuide, is aangehouden door de Veurnse onderzoeksrechter. Het trio werd woensdagavond klemgereden in Deerlijk na een helse achtervolging, nadat ze op heterdaad waren betrapt in Avelgem. “We zijn de politie dankbaar dat de daders opgepakt zijn”, zegt de familie van de overvallen bewoonster uit Oostkerke.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig
  Play

  Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig