Seda, in haar bloemenatelier op Overleie.
Volledig scherm
PREMIUM
Seda, in haar bloemenatelier op Overleie. © Henk Deleu

“Dankzij prima revalidatie kan boeketjes maken weer”: zeven maanden na trombose heropent Seda (35) haar geliefde bloemenatelier

KortrijkHet leven van Seda Virabian (35) hing aan een zijden draadje, toen ze eind februari getroffen werd door een sinustrombose. Een erg zware klap, die emotioneel nog niet helemaal verwerkt is. Toch vertelt ze nu haar verhaal, om een boodschap van hoop te kunnen brengen, nu ze Seda’s Bloemenatelier heropend heeft. “Ik focus me tijdens het revalideren op wat ik nog kan. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn, maar ik kán het nog, mooie boeketjes creëren.”

  1. Pierre Gryp (Apolloon Kortrijk): “Plaats in play-offs zo snel mogelijk veiligstellen”
    Handbal eerste nationale

    Pierre Gryp (Apolloon Kortrijk): “Plaats in play-offs zo snel mogelijk veiligstel­len”

    Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde plaats voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.