Een beeld uit de videoboodschap van justitieminister Vincent Van Quickenborne uit Kortrijk.
Volledig scherm
Een beeld uit de videoboodschap van justitieminister Vincent Van Quickenborne uit Kortrijk. © RV

Dankbare justitieminister Van Quickenborne: “Men wou me ontvoeren, maar dankzij de efficiëntie van onze veiligheidsdiensten is dat niet gelukt”

KortrijkMet een videoboodschap, opgenomen in zijn geheime schuilplaats, was Vincent Van Quickenborne (Open Vld) zaterdagavond toch even ‘aanwezig’ tijdens het Feest van Team Burgemeester, in Kortrijk. Hij vertelde er over bijzonder moeilijke 48 uren maar bracht ook hulde aan de veiligheidsdiensten, die zijn ontvoering verijdelden.

42 reacties

 • edgard gielis

  4 maanden geleden
  goed werk van de veiligheidsdiensten de regering zowel vlaams als federaal mag daar een voorbeeld aan nemen
 • Vincent Henry

  4 maanden geleden
  Wij hebben een regiment aan politici. En velen zijn hier al decennia bezig en meestal inefficiënt ondanks de hoge verloningen! Wanneer beperkt men het politiek ambt eens tot 2 ambtstermijnen. Geen beroepspolitici,meer en geen dynastieën. En waarom nog politieke partijen? Individuele burgers met verstand hebben we nodig.
 • Yves Kempeneers

  4 maanden geleden
  Misschien een beetje meer middelen geven aan politie .
 • vanaeken jokke

  4 maanden geleden
  Toen De Wever zij er niet van te verschieten moest een huurmoordenaar hem af schieten moesten die van Vivaldi er mee lachen.Ineens is het lachen verdwenen bij de Lachaarts en andere Vivaldi meelopers.Een regering van dromers die ineens uit hun ivoren toren zijn gevallen.
 • Karel Van Biezen

  4 maanden geleden
  De veiligheidsdiensten hebben inderdaad hun werk goed gedaan, probleem in België zit echter bij justitie die vooral uitblinkt in seponeren en veel te lichte straffen uitdelen. Wat wacht deze heren ... misschien een taakstraf bij gebrek aan gevangenisplaatsen?