De voorstelling van het game, in start-upcampus Hangar K op het Mandelaplein. Ook CVO Miras heeft een vestiging op het Mandelaplein in Kortrijk
Volledig scherm
De voorstelling van het game, in start-upcampus Hangar K op het Mandelaplein. Ook CVO Miras heeft een vestiging op het Mandelaplein in Kortrijk © RV

CVO MIRAS versterkt opleiding Kinderbegeleider met nieuwe game

KortrijkWest-Vlaams centrum voor volwassenenonderwijs MIRAS lanceert met Howest-hogeschool spin-off PLAY IT, Vernieuwing in Basisvoorzieningen voor Jonge Kinderen (VBJK) en zorgkrachtschool RHIZO een nieuwe game, toegespitst op de opleiding Kinderbegeleider. Om de kloof tussen theorie en praktijk te dichten.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Christ en Griet stellen nieuwe leren handtassenlijn voor: “Handmade komt niet uit China, het komt voort uit passie”
  PREMIUM

  Christ en Griet stellen nieuwe leren handtassen­lijn voor: “Handmade komt niet uit China, het komt voort uit passie”

  Lederatelier Christ Dewaele in Harelbeke en schoenen Lazoulli in Kortrijk slaan de handen in elkaar en lanceren samen de nieuwe handtassenlijn Soi Sac & Lazoulli. “Het concept is uniek. Een klant kan zijn schoenen samenstellen en er tegelijk in dezelfde kleuren een leren tas bij laten maken, tegen een bewust lage prijs”, leggen initiatiefnemers Christ Dewaele (56) en Griet Vancraeyveldt (56) uit.
  Kortrijk